Løven, heksa og jakten på klesskapet


«The lion, the witch and the wardrobe» av C.S. Lewis ble utgitt i 1950. Siden det, har den blitt oversatt til 47 språk og den har blitt nominert til en av de 100 beste engelskspråklige bøkene for perioden 1923-2005 (ref. Wikipedia).

Denne artikkelen spiller på navnet av den fantastiske romanen, men har ellers ingenting med eventyret å gjøre. Jeg har nylig flyttet og i den sammenheng trenger jeg to garderobeløsninger: En til inngangen, og en til hovedsoverommet.

I en tidligere post, forklarte jeg hvorfor jeg ikke anbefaler noen å bruke Garderobemannen på Ammerud. Jeg mener at kundeforhold er som alle andre mellommenneskelige forhold, dvs. personavhengige. Derfor forsøkte først Garderobemannen på Slependen.

Jeg anbefaler å ikke bruke Garderobemannen på Slependen

Garderobemannen på Slependen

Det ser ut til at jeg kan utvide min anbefaling om å ikke bruke Garderobemannen til deres avdeling på Slependen. Ved to forskjellige anledninger blir jeg lovet å bli gjenoppringt av en salgsrepresentant -noe som aldri skjer. Siden jeg allerede har dårlig erfaring med Garderobemannen så bannlyser jeg GM permanent, og leter raskt videre etter andre leverandører.

Garderobenord.no

Litt effektiv Googling leder meg til Garderobenord.no. Geir fra garderobenord tok kontakt relativt raskt etter at jeg sendte en melding via deres nettsider. Befaringen ble avtalt og gjennomført på en tidsriktig og effektiv måte. Tilbudet kom ca. en uke etter befaringen -som lovet.

Garderobenord.no er profft men svært dyrt

Tilbudet var profft, konsist og komplett. Gjennom hele prosessen fikk jeg inntrykk av profesjonalitet og kvalitet. Dessverre til en svært høy pris. Hvert av skapene kostet rundt kr 40.000,-, altså kr 80.000,- for begge. Det er over dobbelt av hva jeg mener er forsvarlig å bruke på to garderober for vår økonomi.

Skapnett.com på Slependen

Jakten går videre. Jeg spør på Twitter om noen har garderobeleverandører å anbefale, men ingen svarer. På Facebook fårjeg Skapnett anbefalt av en gammel klassevenninne. Jeg kontakter de umiddelbart via nettsiden deres. Tre dager senere har jeg fortsatt ikke fått svar. Jeg bestemmer meg for å ringe. Jeg snakker med en som heter Carolyn, som kan bekrefte å ha sett min henvendelse. Hun lover å ringe opp igjen.

Tre dager tar det før Carolyn ringer. Det skal vise seg at Carolyn lever etter en slags 3-dagers regel, for uansett hvor raskt jeg besvarer en av mailene hennes, så bruker hun ca 3 dager på å komme tilbake til meg. Det er til tider svært frustrerende, fordi det forsinker prosessen betraktelig.

Befaringen blir avtalt og gjennomført uten videre hendelser. Noen dager senere mottar jeg tilbudet som vi godkjenner etter et par runder med avklaringer og tilpasninger. Vi endte opp litt over budsjettet vårt men var greit: Kr 40.000,- inklusiv montering for begge skapene.

Carolyn er imøtekommende og samvittighetsfull, men hun bruker dessverre lang tid på å svare på henvendelser (i snitt 3 dager pr epost -noe som drar ut prosessen i tid), og er til tider uklar. Det er ikke et større problem, bare litt plagsomt.

Når skapene endelig ble montert, var ett av de ganske skeive grunnet skjevt gulv. Det er 3 cm høydeforskjell på 2,8m, så det er overkomlig, men jeg synes likevel at når man monterer noe på et skjevt fundament, så må man rette opp i strukturen man setter opp.

Skapene er nå ferdig montert, og det har blitt riktig så lekkert. Det er enkelt å legge til trådskuffer og hyller, noe jeg gjorde et par dager etter at de var ferdige.

Mine anbefalinger

Dersom du har økonomien til det, så tror jeg at Garderobenord kan være en god leverandør. Det er ihvertfall inntrykket jeg sitter igjen med etter tilbudet jeg fikk fra de.

Skapnett er absolutt godt nok dersom du ønsker skap som er pene, funksjonelle til en rimeligere penge. Ulempen med Skapnett er at skuffene er litt skralle. De er litt vinglete, og det er ikke demping på de. I tillegg, er bakveggen lavere enn fronten, slik det gjerne er på kjøkkenskuffer. Dette gjør det mulig at klær/ting faller bak skuffen dersom vi fyller den for mye. Det skulle helst ha vært like høybakvegg og sidevegger som fronten, slik vanlige kommoder har (f.eks. IKEA Malm).

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s